OOHD Academy BHV

BHV

Inschrijven

Er kan altijd iets gebeuren. We hebben nu eenmaal niet alles in de hand. Goed getrainde hulpverleners kunnen tijdens een calamiteit het verschil maken. Soms zelfs tussen leven en dood! Ook een verschil maken?

Voor wie?
Iedere werknemer binnen een bedrijf kan opgeleid worden tot bedrijfshulpverlener. Binnen bedrijven is het verplicht dat er altijd één of meerdere bedrijfshulpverleners aanwezig zijn. De bedrijfshulpverlener is in staat om eerste hulp te verlenen bij calamiteiten op de werkplek. Dit kan bijvoorbeeld een ontruiming of een persoonlijk ongeval zijn.

De OOHD Academy biedt verschillende BHV mogelijkheden

E-learning only
De OOHD Academy biedt de mogelijkheid om snel een BHV certificaat te behalen met de BHV E-learning. Na afronding van de verschillende interactieve modules ontvangt de deelnemer een certificaat (is een bewijs van deelname (alleen beschikbaar via account, dit bewijs van deelname wordt niet per post verstuurd). De e-learning is geschikt voor beginners, maar kan ook gebruikt worden om BHV’ers  de kennis te laten opfrissen.

BHV cursus
Een meer uitgebreide mogelijkheid is de BHV cursus. Deze bestaat uit een online theorie-examen gecombineerd met een klassikale praktijkdag. Omdat u eerst alle theorie doorloopt, kunt u zich tijdens de praktijkdag echt focussen op de praktijk. De praktijkdag kunt u op één van de vele locaties in Nederland volgen. De theorie sluit naadloos aan op de eindtoets en de praktijkdag. Zo haalt u uw certificaat en BHV pas in slechts één dag!

U kunt zich inschrijven voor een cursuspakket BHV basis of een cursuspakket BHV herhaling.

Klik hier voor meer informatie

Inschrijven