OOHD Academy VCA

VCA

Inschrijven

VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. Het certificaat is bedoeld voor iedereen die werkt in omgevingen met een verhoogd veiligheidsrisico. Inmiddels is het VCA certificaat (ook wel VCA diploma) de standaard geworden in verschillende branches zoals in de bouw. OOHD helpt u binnen 1 dag met het behalen van uw certificaat.

Bedrijven doen er alles aan om risico’s tijdens het werk weg te nemen of aanvaardbaar te maken. Medewerkers moeten veilig kunnen werken. De VCA norm is een methode om dit structureel aan te pakken. Bedrijven behalen het VCA certificaat en medewerkers behalen het VCA diploma om aan te tonen dat zij in staat zijn veilig te werken. Tegenwoordig stellen veel opdrachtgevers de certificering verplicht bij het uitschrijven van opdrachten. Het certificaat, is daarmee een echte must geworden.

Voor wie?
Voert u werkzaamheden uit in omstandigheden met een verhoogd risico op lichamelijke letsel, andere gezondheidsrisico’s of milieu gerelateerde issues? Dan is het VCA certificaat of diploma praktisch vereist. De VCA norm wordt in de meest uiteenlopende branches toegepast. Bij zowel hele grote als hele kleine organisaties. Hoofdaannemers leggen dit ook op bij onderaannemers. VCA is de standaard in onder andere de bouw Moet u snel werk verrichten voor een klant en heeft u nog geen VCA diploma? Schrijf u nu in en wij zorgen dat u zo snel mogelijk het VCA diploma op zak heeft.

VCA basis als e-learning of met praktijkdag
Via de OOHD Academy volgt u de B-VCA cursus via internet. Direct na uw inschrijving op de website ontvangt u de inloggegevens. U krijgt onbeperkt toegang tot de online cursus totdat u geslaagd bent. De training bestaat uit 14 verschillende interactieve leermodules, oefentoetsen, proefexamen en handleiding.  De theorie in de e-learning modules sluit naadloos aan op het officiële VCA examen. Met het volgen van een cursus krijgt u de beste voorbereiding om het certificaat snel te bemachtigen.

Bij alle examens zorgen wij er voor dat de uitslag binnen 4 werkdagen via een automatische mail bij u is. U ontvangt vervolgens het diploma van PBNA en een plastic pas.

U kunt zich inschrijven voor een B-VCA e-learning only, zonder officieel examen, maar een theorie-examen online wat een deelnamecertificaat oplevert. Of een B-VCA e-learning met een officieel schriftelijk examen en PBNA diploma en plastic pas. Het examen wordt maandelijks gehouden verspreid over 55 locaties door geheel Nederland.

Klik hier voor meer informatie. 

Inschrijven