Nieuws Waarom investeren in scholing van uw werknemers?

Waarom investeren in scholing van uw werknemers?

Daarvoor zijn een tal van goede redenen. Goed opgeleide werknemers functioneren en presteren beter, het motiveert werknemers, het houdt werknemers scherp. Kortom, scholing verhoogt de productiviteit, het is goed voor het imago en de continuïteit van uw bedrijf.

Ook worden de kwaliteitseisen steeds hoger en de werkzaamheden steeds meer divers, waardoor opleiden van essentieel belang is. Werknemers moeten steeds vaker meerdere disciplines beheersen. Ze worden in de huidige markt uitgedaagd hun talenten te ontplooien, beter te worden en zichzelf continu te ontwikkelen.

Het Opleidingsfonds voor de Hellende Daken (OOHD) biedt verschillende opleidingen en trainingen aan waar uw werknemers (gratis) aan kunnen deelnemen. Ook zijn er tal van opleidingen en trainingen waar het OOHD subsidies voor verstrekt. Gezien de eerder genoemde redenen kunt u eigenlijk niet meer om opleiden heen, daarbij waarderen werknemers het zeer als er op deze manier in ze geïnvesteerd wordt. Hiermee geef je als werkgever aan dat je in hem of haar gelooft doordat je in hun toekomst investeert.

Het doel van het OOHD is het zoveel mogelijk opleiden, het op peil brengen en houden van actuele kennis om het beroep goed te kunnen uitoefenen. Heeft u nog ideeën of wensen, laat het ons dan weten! Het OOHD-secretariaat kunt u bereiken op 085 48 99 050 of via info@cao-hd.nl.