Nieuws OOHD Academy

OOHD Academy

De OOHD Academy is voor iedereen die werkzaam is bij een dakdekkersbedrijf waarvan de werkgever is aange¬sloten bij de cao Hellende Daken. Het is een plek waar je e-learnings kunt maken of je kunt inschrijven voor een training. Op de OOHD Academy kan je in een digitale omgeving jouw persoonlijke profiel aanmaken. Het profiel geeft een overzicht van de beschikbare e-learnings en trainingen en de door jou behaalde certificaten.

Ook in 2019 zijn de opleidingen BHV en B-VCA en VOL VCA weer gratis te volgen via de OOHD academy. De grootste voordelen van deze manier van leren is dat je het kan doen wanneer het jou uitkomt en je de werknemers niet een dag kwijt bent op de werkplek.

Ook kan er via het OOHD kosteloos een BHV en/of VCA praktijkdag en een officieel examen worden gevolgd. Bij het behalen van de opleiding ontvangen de deelnemers het benodigde erkende certificaat.

De OOHD Academy is tot stand gekomen door samenwerking van werkgevers- en werknemersorganisaties het Hellende Dak, Vakfederatie Rietdekkers, Nederlandse Vereniging van Leidekkers en de Landelijke Belangen Vereniging. Werkgevers die aangesloten zijn bij één van bovenstaande verenigingen, vallend onder de cao OOHD, en kunnen kosteloos gebruik maken van de OOHD Academy en de daarin opgenomen e-learnings en trainingen.