Opleidingen

Opleidingen

Waarom investeren in scholing van uw werknemers? Daarvoor zijn een tal van goede redenen. Goed opgeleide werknemers functioneren en presteren beter, het motiveert werknemers, het houdt werknemers scherp. Kortom, scholing verhoogt de productiviteit, het is goed voor het imago en de continuïteit van je bedrijf.

Werknemers waarderen het als je in ze investeert. Hiermee geef je als werkgever aan dat je in hem of haar gelooft doordat je in hun toekomst investeert. Dat maakt dat medewerkers zich meer verbonden voelen met het bedrijf en zij zullen zich hierdoor ook extra willen inzetten.

Uiteraard is goed opgeleid personeel waardevol binnen uw bedrijf. Hoe meer vaardigheden uw werknemers hebben, des te flexibeler u ze kunt inzetten binnen uw bedrijf.

De overheid stimuleert het opleiden van werknemers. Natuurlijk zijn opleidingskosten aftrekbaar en voor bepaalde opleidingen wordt via het opleidingsfonds (deels) kosten vergoed. Meer informatie hierover kunt u op deze site terugvinden bij de opleidingen. Ook kunt u contact opnemen met het OOHD-secretariaat.

Cursussen en opleidingen voor

Leidekken

Cursussen en opleidingen voor

Pannendekken

Cursussen en opleidingen voor

Rietdekken